mamat syok sendiri....
Friday, February 25, 2011 ❖ 5:47 AM ❖ 0 talks
:face45:salam...hahha blogger blogger blogger...
:face45: gilakk toll la...ad ker ptut..?
:face45:haisshhh ni n kes pd hari isnin 21/2..
:face45:ad corang mamat ni aku xtau la buang tabiat ap,
:face45:or dea mimpi ap nk bg aku cupcake..
:face45: excally aku knl dea da lme da...
:face45:ukan ap coz dea pnh tggl kat kwasan uma aku,,,
:face45: kat lorong embun 3..
:face45:but ckunk lo xcilap aku dea dok kampung melayu,,,
:face45: hmm ntah la ..
:face45:kurang amek tau cgt coz xminat,,,
:face45: ok2x cm ni kat skoola aku ahli pandu puteri wt stu
:face45:aktiviti sempena sambutan ke 1oo ap ntah...
..lupa da..?hehehe biasa ad msalah mngingat,,,,
:face45:ok2 smbung blek...
:face45:aktiviti tu cbnrnya xnmpk pon mcm aktiviti..
:face45:coz bnder uhh order smetink yunk dorang tengah promote...
:face45:salah stu nyer dorang promote cupcake....
:face45:cupcake tu stiap plajar bole order bp bnyk pon...
:face45:but syarat dea msty bg kat smeone...
hahha
:face45:lawak je budak uhh dea py order 1 cupcake ni untuk aku..
:face45:hmmm lgi lawak dea py tulis "saya harap awk dpt trima pemberian cyer yang xsberapa ni...n i like tp frenss with u"
hahah
:face45:lawak je ayt dea nk pecah perot je bcer ayt tunggang langgang dea...
:face45:uiikk yke hmm ntah la yang pasti mmg lawak..
:face45:but syunk aq xdpt cupcake uhh cozz bnde uhh dpt mse ari rabu....
:face45:sdangkan ari rabu tu aku xdtg coz hmm blala bla bla...
:face45:huhuhu aku dpt tau dea bg cupcake kat aku pon psal aku terbaca list name pljar yang order..
.:face45:hmm sedii gakkkk xdpt rse cupcake...
:face45:huhuhu dpt bayang kan cupcake tu msty comel.....
:face45: hmmn agk2 ad x iras2 cm gmbr ni...
?hmmm sluuurrppphh yummmyuuummmyy












OLDNEW

Adda Elle , 21 y/o, Fiance's Mr Rozi,! Welcome to my blog! Please be nice here and don't forget to follow me !?












AdaaRaudah

Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: