ciri_ciri kawan yang baik....
Tuesday, March 8, 2011 ❖ 4:19 AM ❖ 0 talks
salam u all..
ari ni nk post psal CIRI-CIRI KAWAN yang baik...
hahah ye la kte kad dunia ni kan msti la plih kawan yang btol2 baik dan jujur dgn kte...bwu la idup ni epyy n gmbra sllu...
ni aku da baik aku da tlong list kan ciri2 kawan yang baik...yang ptut kte ad..

cute21.sangat bertimbang rasa dan bertolak ansur

cute22. mudah dibawa berbincang

cute23. ada dengan kita waktu payah dan senang, sedih dan gembira

cute24. yang tak berhenti daripada menasihati kita

cute25. yang sekepala

cute26. suka tersenyum

cute27. suka menolong kawannya

cute28. yang tak lebih2kan bf/gf

cute29. kawan yg tak mkn kawan

cute210. kawan yg boleh diharap
ok 10 je dpt..hahahah otak xley fkir da..hahaha ni pon mnyempatkan coz nk release tension hahah borink arghh study jer...k la bubye



OLDNEW

Adda Elle , 21 y/o, Fiance's Mr Rozi,! Welcome to my blog! Please be nice here and don't forget to follow me !?












AdaaRaudah

Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: