2nd Contest dari CINTA_AIRMATA
Thursday, April 14, 2011 ❖ 1:11 AM ❖ 1 talks

assalamualaikum ...
salam kpd
smua
hari ni saya nk bgtau yang
scra rasi nye saya mau join contest
yang d buad oleh sys suhaila...
menarik cgt2..
lg pon ni first contest
yg sya join kerana
contest ni sgt2 la menarik
contest ni ad dua bhgian tauu
tpi sya mau join yang bahagian B....
jgn lupa contest ni juga ad syarat2 dea
ha meh meh skodeng
ni teks yang sya telah copy n paste dr kaka yang comel ni
comel kan
semesti nya comel btol x hahhahaa

Bahagian A ~ Hijabku jiwaku
CONTOH GAMBAR

Kali ni simple jer.. ada dua bahagian dalam contest ni tau.. Tapi kalau nak join contest ni.. Korang boleh pilih salah satu bahagian sahaja..

.: Syaratnya :.

Perempuan dan tinggal di Semenanjung Malaysia
Buat entry pasal contest ni kat blog korang (so.. orang ada blog je boleh join =P)
Letak gambar korang ikut Bahagian A atau Bahagian B (Pilih betol-betol)
Tag tiga orang kawan blog korang yer
Tinggal link kat entry ni
d
done...
n mauu tgok juga gmbr yg sya pertaruhkan
hahha
jom
usha

haa comel x...hehhe perasan je la kan...
now mau tag
done....hope kmuu mauu join


OLDNEW

Adda Elle , 21 y/o, Fiance's Mr Rozi,! Welcome to my blog! Please be nice here and don't forget to follow me !?












AdaaRaudah

Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: