contest-mata paling cantik..
Friday, April 29, 2011 ❖ 7:31 AM ❖ 2 talks


hey guys...
selamat malam cmua..
hari ni akuu rajin plak nk mengupdate blog
sebab td tengah jenjalan jengah kad blog orang
ad plak contest ni..
tgok syarat2 dea pon xla susa sgt.
so memandangkan
akuu xad ap nk buad
akuu join je la contest ni
hahha
jom tgok syrat2 dea

1) Korang mesti ada Blog dan akaun Facebook.

2) Jadi follower blog Hikayat Si Luncai. supaya senang nak inform apa-apa pasal contest ni. Lepas contest ni habis, nak unfollow pun takpe.

3) Kena LIKE page Sweetpink Lens Shoppe di Facebook yang juga sebagai sponsor rasmi untuk contest ni.

4) Letak banner Contest Mata Paling Cantik kat sidebar blog korang dan link kan ke entri ni
3) Buat simple entri mengenai contest ni. Letak gambar korang. Pastikan gambar korang close up bahagian muka dan mata. Gambar paras pinggang pun boleh janji nampak terang. Tak kesah la gambar pakai contact lens ataupun tanpa contact lens. Korang boleh letak banyak lebih dari satu gambar tapi luncai akan pilih satu je.
4) Tag 3 orang rakan blogger korang.

5) Tinggalkan link entri contest korang dekat bahagian komen entri ni.
Macam mana? senang je kan nak join contest ni. Semua gambar yang join Contest Mata Paling Cantik akan di upload di page Sweetpink Lens Shoppe
Pemenang akan ditentukan oleh jumlah LIKE gambar paling banyak. Jadi tugas korang promote gambar
korang tu suruh la kawan-kawan korang like. Makin ramai LIKE gambar makin tinggi peluang untuk menang.

*** semua gambar akan di upload di page Sweetpink Lens Shoppe selepas tamat contest ni.. tQTarikh Tutup : 22 Mei 2011.
ok tu je syarat2 dea..mudah dan simple
ni palk gmbr yg saya pertaruhkan haha
haa ok x...
hehhe
now saya nk tag


OLDNEW

Adda Elle , 21 y/o, Fiance's Mr Rozi,! Welcome to my blog! Please be nice here and don't forget to follow me !?












AdaaRaudah

Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: