Contest Gambar Awesome!!
Sunday, July 17, 2011 ❖ 12:01 AM ❖ 66 talks
assalamualaikum rakyat jelata..
malam ini beta
hendak mmbuat satu pengumuman
di mana anda smua akan menerima
jeng jeng jeng jeng jeng
hehhe
saba la...
ehehhe baca bismillah dulu..
hahha mngarut la akuu nie adess
mehh snii
akuu tunjuk

1)rantai burung hantu
2)key chain domo kun
3)aksesori untuk tudung atau pon shawl la...
tpii ni cmua contoh je...
nnty kte bg yg lagii comell k
amacam ad tertarik menarik kan
comel kan..
korunk nk free x cmuaa tu..
aloorhhh sape yg xnkk la kter bagi free..
boley2
mmg akuu nk bgi free pon..
haha tpii msty la ad syarat2 hehe
mau tau ap dea...
haa jum bace syarat2 dea..
1)buad satu entry bertajuk CONTEST GAMBAR AWESOME
(uplod gmbr korunk yg awesome tu)hehe
haa uplod bp bnyk pon xkesaa....tpii nnty akuu plihh stuu je antara yg terbaik ok..
2)adalah di WAJIBkan untuk follow blog saya nie ok..^_^
3)suka korunk la nk tag kwn2 ke ap jnj ajk rmai2 join..lau makin ramai join
nnty saya akan fkirkan balek boley tmbh hadia x..hehe
5)nnty saya akan plih gmbr satu dr gmbr korunk n nnty saya
akan uplod d fanpage
saya...
6)dan korunk kne mnx jasa baik dr rakan2 anda sklian untuk vote pic korunk ok...
yg pling bnyk vote dea la pemenang ok...
7)nnty saya akan bgtau balek bile korunk boley mnx tlong kengkawan korunk like kan gmbr awesome korunk tu..
n jgn lupa bila da join tu letak link kad bawah entry nie ok
haa simple je kan xad la susa sgt
so jumm ramai2 meriahkan contest nie..

CONTOH GAMBAR AWESOME
caption:gmbr nie akuu amek mse akuu tengahh borinkk
haa amacam awesome x gmbr aku...
hehhe yg nie lauu korunk nk tepek kad entry korunk pon xpe..
xkesaa heheh

xphm sila add saya d facebook untuk pertanyaan lebey lanjut
due date:17.7.2011


OLDNEW

Adda Elle , 21 y/o, Fiance's Mr Rozi,! Welcome to my blog! Please be nice here and don't forget to follow me !?












AdaaRaudah

Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: