contest anda bagi gambar,prince bg RM50...
Friday, June 17, 2011 ❖ 6:49 AM ❖ 5 talks
hey salam korunk...
hehhe meet me again..
btw ni haa akuu nk join stu contest yang di buad
oleh abg Prince...
hehehe lame plak saya da xjoin contest ni...
then td baik mood akuu nk show sp yg
anta sye untuk join event mne2 event..
so ternampak la plak contest nie haaa...
soo join je laa kan..
hehhe
jum usya syrat2 dea
Syarat-syarat :
  1. Buat satu entry dengan tajuk seperti di atas dan letakkan header blog ini di dalam entry anda ( jangan lupa link kan ke blog ini )
  2. Anda bebas meletakkan seberapa banyak gambar yang anda mahukan tanpa had
  3. Penjelasan bagi setiap gambar amat digalakkan sebagai bonus untuk entry anda
  4. Anda bebas untuk meng " join " kan diri anda dalam semua kategori jika anda mahu(pastikan 1 entry bagi setiap kategori untuk memudahkan kerja untuk buat list..)
  5. Pastikan anda memberitahu kategori yang anda "join" bagi memudahkan kami membuat list dan "update"
  6. Anda bebas untuk " follow " atau tidak blog ini..tetapi pastikan anda sentiasa up to date dengan perkembangan terbaru blog ini bagi memudahkan kerja kami
  7. Anda tidak perlu tag sesiapa tapi anda di galakkan mengajak rakan blogger anda bagi memeriahkan contest ini
  8. Tinggalkan link entry anda di dalam ruangan komen di bawah
  9. Update senarai yang join akan dilakukan pada setiap hari pada pukul 12:00 tengah malam
  10. Pastikan gambar tu ada wajah korang yang asli..no copy paste dari sumber lain..
ehheh contest nie ad 4 kategori tauu....
lau nk tau lbey lanjut korunk py je kad link abg Prince..
saya da letak link dea kad ats...
btw yg ni akuu nk join untuk kategori
no 2:Gambar Kenangan Zaman Persekolahan
hehhe
jum usya akuu nye pic
caption:gmbr nie d amek sempena hari lahir aku yg ke-16
hee exactly thie year pnye pic laa...
hehhee abz comot gle la mser nie..smpi ke bju2 sklii n xpsal2 budak klas laen pon ikut joi befday
party akuu yg d buad kad skoola nie hahaa...ye laa mne xnye kek tu pon bukan nye ktorang makan tpi ktorg pergi tenyeh kad mukaa..ahhaha
lawakk je
caption:nie plak gambr sblom ptong kek n men tenyeh2 kek kad muka...haaa dapt bezakan kan dgn muka akuu yg first td...hahaha yang nie bersii je muka n baju xad pon comot2x..haahha mamat yg termasuk kad belakang akuu tuu satu2 nye pengawas yg ad dlm klas aku hahhaa...sesat la katakan sorry syafik..!!!
caption:haaahaha nie la dea kawan sekepala,sekutuk,segila,sebahan,sebelajar,sehati....hahah knp akuu ckp cm tu sbb dlm gmbr tu cmua mmber baik akuu yng akuu pling syg gler..
mne ad aku d stu la ad dorg...hehehhe intro nii haaa nk bgtau yang pling gelap tu nme dea eliyanah..dea tu kwan nn aku dr darjah 5 lagi smpi skunk...akuu sayang kau laa ketod...
yang tepi dea plak nme dea faziera..dea nie gler skit..ye la mne x nye lau bab kutuk,bahan,buad lawak haa dea la org dea...hahha yg tengah pegang pisau pmotong kek tu tntu la akuu heheh yg last skli tu Faznie...hee btw dea la yg sponsor kek tu..sedappp tau dea buad sendr lak tu...hahah syg korangg..!!!
caption:heheh ad ton kan....biasa la tuu adat khidupan mnusia msty la ad itam ad putih kan...depend la ikut family gak...hahah btw nie kad tangga skolaa saya..ni juga adlah mmbe2 kelas aku gakk...

caption:hahah nie la orang ptut kemas ap yg ad dlm galery seni nie x dok berposing sana-sini haa yg lwak nye ckgu pun skutu nn ktorng sma2 gle pose haa tgok la tu ktorang pose ok2 je ckgu plak terlebey syum kan kan kan haha a btw rnduu ckguu nie..skunk ckgu nie da pndah da...dea da xmngjar kad skola ktorng lagi da,,miss u teacher...!
caption:haha nie plak bersama nn hasil karya para pelajar..hahah lawa2 la dorg nie buad..
aku pon xsereti tu nk buad tau x...hehhe kreative..gud job guys..truskan usaha untuk mngharumkan nme ckolla kter k...
caption:i will miss u guyss.....



ok tht it from me....hope dpt mnrik hati anda smuaa...
love u





OLDNEW

Adda Elle , 21 y/o, Fiance's Mr Rozi,! Welcome to my blog! Please be nice here and don't forget to follow me !?












AdaaRaudah

Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: