Contest 3.0 - Raih RM160 Kutuk Dan Kritik Blog Ini
Tuesday, July 12, 2011 ❖ 7:12 PM ❖ 1 talks



salam smua..
ap khbar
hope korunk sihat je la ok...
ni akuu nk share kad korunk
td pg sblom akuu py wt o******..
akuu join stu contest nie yg d buad oleh
nk join click kad nme ats tu ok...
syarat2 contest
1) Buat satu entry bertajuk : ''Contest 3.0 - Raih RM160 Kutuk Dan Kritik Blog Abdul Farique''.


2) Search '' abdul farique '' di google image dan pilih header aku atau berkaitan dengan aku dan letakkan di entry anda.


3) Kutuk dan Kritik blog aku tak kira dari segi apapun di entry tersebut. Tak kesah panjang tak kesah pendek , asalkan ada point. Lebih kurang macam ceritakan apa kekurangan dan apa yang perlu ditokot tambah diblog aku ni.


4) Tag seorang blogger .


5) Dah Siap publish , paste link entry korang kat ruangan komen dibawah. Siap.


6) kalau sudi LIKE fanpage blog aku. Kalau sudi je la, kalau tak sudi takpe . :fuh


*sory owner...copy!!

da tau kan cm ne nk join contest nie...
ok lets start dengan kritik/kutuk


#ok nmpk kan gmbr kad atas nie...korunkk rse cm ne...???
lauu bagi akuu la kan bnde alaa nie mnnyemak je n kadang2 org xkan nmpk gadget ni sbb ap ..?
gadget nie terletak bhgian bwh entry post...
*cadangan saya kpd abg farique lbey baik gadget untuk The Laki Laki n The Gadis Gadis nie abg buad page untuk ruangan nie... sbb ia akan buad blog abg tu nmpk lbey kemas n x la serabut sgt n org pon boley tgok entry abg nie....
#bagi chatshout(btol ke eja dea) pula lbey baik letak kad bhagian yg senang org nk crik or jumpa..cbb untuk pengetahuan abg first sayabuka link blog abg saya cri ialah shoutbox tpi bila saya click kad icon shoutbox abg punya dea kua bnde lain la plak....nk tau kua bnde ap...???dea kuar link exchange...!!ap jadahnyaa..bnde ni akn buad org keliru.... so better tukaa ok
#haa nmpk kan gmbr kad atas tu...
*for me la yerk saya cdangkan
RULES abg nie abg letak kad first gadget/sidebar ap...sbb org akan trus tgok n jumpaa..
abg etakk kad bwh cm ni org xkan hiraukan punya la pecaya ckp cyee heheheh
*haa yang ni plak better abg letak kad entry post mcm saya punya..sbb ap..?
ckunk nie kan blog ni mcm2 la bnde jd n kdang2 kter xley tgok kan follower kter...n abg letak kad bawahh cm ni org xnmpk n org susa nk follower abg nnty...lau cm nie dea akn mnyusahkan visitor n nnty visitor kter jd bushan plakk trutama kpd new blogger...
*saya tgok kad blog abg bnykk sgt iklan....xsala cbnrnye nk letak berapa bnyk iklan sklipon tpi iklan tu jgn la smpi nk mnyerabutkan blog abg yg da mmg popular tuu..kan kan
ap kata kalau abg punya iklan tu abg buad scroll image haa mcm nie kan lgi senang org pon xya rse mnymaph nk tgok blog abg sbb bnyk sgt iklan merata2....
*saya dok teliti blog abg kan sya tgokk abg punya list story moriie bnyk sgt sma mcm iklan ...ngekk ap daa abg niie bg la ssuatu yg berguna mcm profile abg ke...?kan bruu la org tau abg nie org mne nme sapa...ya mybe untuk org lain yang da knl kad abg xperluu bnde tu cmuaa tpi untukk new blogger..?so fikir2 kan la ok
.....



haa sudaa ciapp..!!!amacamm mcm Kak O gy or Adlin x saya kritikk hahah bnykk benorr akuu ritikk abg nie punyaa blog..sorry la yee abgg kalau terasa...
ehe saya tau saya punya blog pon xperfect kan kan ...so saya dgn ini saya n mnx maaf sgt2 andai ade bhsa yg boley buad abg or visitor saya yg tersaa ok...
heheh ok nk tau x hadiah contest nie app...??
peerrgghh glerr terliurr akuu ngekk
xlaa akuu sukaa bab review blog nie ia bloy mnbhkan visitor dtg ke blog kter...'hahaha

jum tgok hadiah dea
Hadiah Tempat Pertama
1) Wang Tunai - RM70
2) Topup Prabayar Maxis,Digi atau Celcom* - RM30
3) Feed Blog Di ruangan Side Bar Selama 15 Hari
4) Promot Entry Terbaru Anda di Entry Terbaru Aku selama 8 Kali


Hadiah Tempat Kedua
1) Wang Tunai - RM30
2) Topup Prabayar Maxis, Digi atau Celcom* - RM10
3) Feed Blog Di Ruangan Side Bar Selama 5 Hari
4) Promot Entry Terbaru Anda Di Entry Terbaru Aku Selama 4 Kali


Hadiah Tempat Ketiga
1) Topup Prabayar Maxis, Digi atau Celcom* - RM30
2) Promot Entry Terbaru Anda Di Entry Terbaru Aku Selama 2 Kali


Hadiah Saguhati - 2 Pemenang
1) Topup Prabayar Maxis, Digi atau Celcom* - RM5
2) Promot Entry Terbaru Anda Di Entry Terbaru Aku Selama 1 Kali

ha amcamm rsee nk joinn xcontest nie haa mehh click snii lagi
...
hehehhe
skunkk nie akuu nk tag
DONE..!!!


OLDNEW

Adda Elle , 21 y/o, Fiance's Mr Rozi,! Welcome to my blog! Please be nice here and don't forget to follow me !?












AdaaRaudah

Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: