Contest I Love My Style
Tuesday, July 12, 2011 ❖ 11:51 PM ❖ 0 talks
hey korunkk akuu joinn contets nie ha...
hehe sbnrnye da lme nk join tpi bz promote contest sndr n xtau gmbr
mne yg style....heheh
mehh tgok syrat2 dea

emoticonnajwa03 Hanya terbuka kepada BLOGGER sahaja. ( kalau tak ada blog, cepat2 la buat ok )

emoticonnajwa03 Buat entry bertajuk ‘ CONTEST : I love my style ‘ , letak lah gambar you ols yang paling style ( gambar boleh diedit ) dan cerita la serba sedikit tentang gambar tu. Lepas dah siap buat entry, terus linkkan kat bahagian komen.

emoticonnajwa03 Banner contest perlu diletak di dalam entry.

emoticonnajwa03 Tag dua orang rakan atau lebih ( makesure diorang tahu )

Cara pemilihan pemenang :

emoticonnajwa03 Gambar you olss tu akan di upload di dalam PAGE cik CM dan bilangan ‘ LIKE ‘ yang paling banyak dikira sebagai pemenang.

Hadiah :

emoticonnajwa03 Tempat pertama : Topup RM 5 , blog pemenang akan dipromote selama4 hari dan menerima award.

emoticonnajwa03 Tempat kedua : Topup RM 3 , blog pemenang akan dipromote selama 2 hari dan menerima award.

emoticonnajwa03Tempat ketiga : Akan dapat award.


heheh

hodohh kan....!!

tag:
aina
yaya
suhana



OLDNEW

Adda Elle , 21 y/o, Fiance's Mr Rozi,! Welcome to my blog! Please be nice here and don't forget to follow me !?












AdaaRaudah

Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: