Result SPM ..?
Saturday, March 9, 2013 ❖ 1:11 AM ❖ 0 talks
ya Allah , lama gila xupdate blog aku nie , aku rasa dekat sthun jugak la aku tgglkan je mcm tu , sorry korang , busy skit la .. :) 
last year kan raudah amek SPM so masa bnyk di habiskan dpn buku je , pagi , petang , tengah hari , depan buku je , biasa la kan nk berjaya nie kena susa-susa dlu baru kita berjaya kan , xusaha mana nk berjaya . betul x ..?? 
sekarang nie da habis SPM duk uma je xkerja pon . 
heheh bukan malas cuma da tiga kali kerja tpi smua xad yg sesuai dan berhenti separuh jalan , so last2x decide nk dduk rumah jaga adek ahehehehhe .....
ouhh ye result SPM da nk kuar , 20.3 nie 
wahh excited nyaa.. ! tapi takut jugak 
mcm mne nnty keputusan berbaloi ke dgn usaha aku selama nie .. 
ya Allah permudahkanlah segala nya , 
okay guys gtg nie , nnty result da kelua kita bgtau ekhh 
muahhhhhhhhh


OLDNEW

Adda Elle , 21 y/o, Fiance's Mr Rozi,! Welcome to my blog! Please be nice here and don't forget to follow me !?












AdaaRaudah

Template Designer: Aien
Editor: Nana Euphemia
Other: